Internetverzekeren.nl is een 100% onafhankelijk landelijk werkend financieel dienstverlener en al jarenlang gespecialiseerd in verzekeringen. Maar ook voor een
lening kunt u bij ons terecht.

Advies

Verzekeren is niet leuk. Maar goed verzekerd zijn wel. Daarom maken wij het u gemakkelijk. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten. Onze experts staan voor u klaar met advies en beantwoorden graag uw vragen.

Direct online vergelijken en afsluiten

Dat kan ook. Via een van onze partners als Delta Lloyd, Unigarant, Klaverblad, Europeesche Verzekeringen, etc. kunt u ook direct online uw verzekeringen afsluiten. Of u vergelijkt zelf het aanbod verzekeringen op onze vergelijkingssite. Hier worden alle financiële producten die zijn opgenomen in de productendatabase van Internetverzekeren.nl of Voogd & Voogd Verzekeringen vergeleken.

100% onafhankelijk

Internetverzekeren.nl werkt samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars. Omdat Internetverzekeren.nl 100% onafhankelijk is kunnen wij voor u de beste en goedkoopste verzekeringen afsluiten.

Over Internetverzekeren.nl

Internetverzekeren is het berekenen en afsluiten van een verzekering via internet. Maar Internetverzekeren.nl gaat verder en biedt u een bijzonder concept schadeverzekeringen en zorgverzekeringen met uitstekende service en persoonlijk contact. Wij helpen u met kiezen en afsluiten, regelen het overstappen, handelen uw schade af en kijken elk jaar of uw verzekeringen misschien nog beter en/of goedkoper kunnen. Wij regelen alles.

Uitgebreide service

Wij regelen uw overstap van A tot Z. U hoeft zich geen zorgen te maken of uw huidige verzekeringen wel op tijd zijn opgezegd. En heeft u een keer schade? Dan regelen wij ook alles.

Besparen

Na het afsluiten checken wij jaarlijks uw verzekeringspakket op premie en voorwaarden. Zo bent u er altijd zeker van dat u de laagste premie betaalt tegen de beste voorwaarden. Dit noemen wij onze verzekeringscheck.

Spoed?

Is er sprake van spoed of schade? Of heeft u liever direct telefonisch contact met ons? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 033-4631675.

Waarom bij ons verzekeren of lenen?

* Deskundig advies en persoonlijke service
* Keuze uit de beste verzekeringen en leningen
* Altijd de laagste premie en rente
* Makkelijk contact opnemen

Zelf premie berekenen en direct online afsluiten

Bij de verzekeraars waar wij mee samenwerken kunt u ook direct zelf uw premie berekenen en online afsluiten. Gedurende de looptijd van uw verzekeringen is Internetverzekeren.nl uw aanspreekpunt.

Verzekeringen en leningen met hulp en advies

De adviseurs van Internetverzekeren.nl staan graag voor u klaar voor hulp en advies bij het kiezen en afsluiten van een verzekering en/of lening. En heeft u een keertje schade dan kunt u dat bij Internetverzekeren.nl eenvoudig melden. Wij regelen dan alles voor u.