Omdat je geen risico's wilt lopen.
  


Hoe werken wij

 

Internetverzekeren.nl is een 100% onafhankelijk landelijk werkend financieel dienstverlener en al jarenlang gespecialiseerd in verzekeringen. Maar ook voor een
lening kunt u bij ons terecht.

Advies
Verzekeren is niet leuk. Maar goed verzekerd zijn wel. Daarom maken wij het u gemakkelijk. Wij zetten alles helder op een rij en helpen u met kiezen en afsluiten. Onze experts staan voor u klaar met advies en beantwoorden graag uw vragen.

Direct online vergelijken en afsluiten
Dat kan ook. Via een van onze partners als Delta Lloyd, Unigarant, Klaverblad, Europeesche Verzekeringen, etc. kunt u ook direct online uw verzekeringen afsluiten. Of u vergelijkt zelf het aanbod verzekeringen op onze vergelijkingssite. Hier worden alle financiële producten die zijn opgenomen in de productendatabase van Internetverzekeren.nl of Voogd & Voogd Verzekeringen vergeleken.

100% onafhankelijk
Internetverzekeren.nl werkt samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeraars. Omdat Internetverzekeren.nl 100% onafhankelijk is kunnen wij voor u de beste en goedkoopste verzekeringen afsluiten.

Over Internetverzekeren.nl
Internetverzekeren is het berekenen en afsluiten van een verzekering via internet. Maar Internetverzekeren.nl gaat verder en biedt u een bijzonder concept schadeverzekeringen en zorgverzekeringen met uitstekende service en persoonlijk contact. Wij helpen u met kiezen en afsluiten, regelen het overstappen, handelen uw schade af en kijken elk jaar of uw verzekeringen misschien nog beter en/of goedkoper kunnen. Wij regelen alles.
 

 


Uitgebreide service
Wij regelen uw overstap van A tot Z. U hoeft zich geen zorgen te maken of uw huidige verzekeringen wel op tijd zijn opgezegd. En heeft u een keer schade dan regelen wij ook alles.

Besparen
Na het afsluiten checken wij jaarlijks uw verzekeringspakket op premie en voorwaarden. Zo bent u er altijd zeker van dat u de laagste premie betaalt tegen de beste voorwaarden. Dit noemen wij onze verzekeringscheck.

Spoed?
Is er sprake van spoed of schade? Of heeft u liever direct telefonisch contact met ons? Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 033-4631675.


Waarom bij ons verzekeren of lenen?

  • Deskundig advies en persoonlijke service
  • Keuze uit de beste verzekeringen en leningen
  • Altijd de laagste premie en rente
  • Makkelijk contact opnemen